Breaking News

Harry Styles: Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το «My Policeman» - Το γεμάτο τατουάζ σώμα του (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Harry Styles ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την ταινία "My Policeman", στην  οποία πρωταγωνιστεί και βρήκε χρόνο την Παρασκευή για να περάσει χαλαρές στιγμές στο Porto Ercole, την ιταλική πόλη που βρίσκεται στο δήμο Monte Argentario, στην επαρχία Grosseto της Τοσκάνης. 

Ο 27χρονος Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction έχει λατρεiα για τα τατουάζ.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το "στολισμένο" από τατουάζ κoρμί του, τη στιγμή που βρισκόταν σε ντουζιέρα στην παραλία. Μεταξύ των πολλών τατουάζ, ξεχωρίζει μία μεγάλη πεταλούδα κάτω από το στήθος του.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η παραγωγή της ταινίας είχε ξεκινήσει στο Μπράιτον, στα νότια της Αγγλίας, πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για μερικές τελικές σκηνές.

Η νέα ταινία είναι πιθανό να αναδείξει το ταλέντο του μουσικού στην υποκριτική, καθώς είχε έναν μικρό ρόλο πριν από τέσσερα χρόνια.


Η επερχόμενη ρομαντική δραματική ταινία, σε σκηνοθεσία Michael Grandage, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Bethan Roberts. Πρωταγωνιστούν οι Harry Styles, Emma Corrin και David Dawson.

Η ιστορία εξελίσσεται στη δεκαετία του 1950, στο Μπράιτον, όπου ένας oμoφυλόφιλος αστυνομικός, που ονομάζεται Tom (Harry Styles), παντρεύεται τη δασκάλα Marion (Emma Corrin), ενώ ήταν σε σχέση με τον Patrick (David Dawson), έναν επιμελητή μουσείου. Το μυστικό που μοιράζονται απειλεί να τα καταστρέψει όλα.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της Daily Mail, οι oμoφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ ανδρών ήταν παράνομες στην Αγγλία έως ότου αποποινικοποιηθούν το 1967, οπότε ο Tom  παντρεύτηκε τη Marion για να διαφυλάξει τη ζωή του και την ελευθερία του.

Η ταινία περιλαμβάνει, επίσης, αποσπάσματα που λαμβάνουν χώρα δεκαετίες αργότερα, ακολουθώντας τη μακρόχρονη σχέση του Tom με τον επιμελητή του μουσείου Patrick.

Τους Tom και Patrick σε μεγαλύτερη ηλικία, στη δεκαετία του 1990, ενσαρκώνουν οι Linus Roacheο και Rupert Everett αντίστοιχα.




Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail