Breaking News

Η εξομολόγηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για το αυτοάνοσο νόσημα: «Είχα παντού λευκά στίγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κάτια Ταραμπάνκο θεωρούνταν φαβορί στο φετινό Survivor, ωστόσο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς είχε καταρρεύσει σωματικά, αλλά και γιατί ανησύχησε ότι θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με ένα αυτοάνοσο νόσημα, που την είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Το πρωί της Τρίτης, το όμορφο μοντέλο εξομολογήθηκε στο Happy Day:

«Στο Survivor ήμουν κοντά στο να μου βγει το αυτοάνοσο. Όταν είχα επιστρέψει στην Ελλάδα, είχα δει δυο - τρία σπυράκια, τα οποία τα πρόλαβα. Είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, όπως και δεν πρέπει να εκτίθεμαι πολύ στον ήλιο.

Είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή ότι βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση. Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση, σωματική κυρίως αλλά επηρεάζεται και η ψυχολογία, ενώ η κατάσταση επιδεινώνεται και από τον ήλιο.

Είναι ψωρίαση. Γίνομαι πουά σε όλο το σώμα, όχι μόνο στους αγκώνες. Το έβγαλα πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών. Ήταν η εποχή που ξεκίνησα να δουλεύω με το μόντελινγκ, είχα παράλληλα και το σχολείο, βγήκε από μόνο του.

Είχα βγει για 6 μήνες off από τη δουλειά. Είχα γυρίσει από την Ινδία, τότε είχα και αυξομείωση στα κιλά μου. Ήμουν 18 χρονών περίπου. Είχε εμφανιστεί από την πίεση και είχα γίνει πουά. Έχασα δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα».