Breaking News

Η Σ. Βόσσου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε: «Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την περιπέτεια με την υγεία της μίλησε, για πρώτη φορά, η Σοφία Βόσσου στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family». Η γνωστή τραγουδίστρια είχε νοσηλευθεί, καθώς υπήρξε μία επιπλοκή μετά από χειρουργείο στο στομάχι της.

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε είχε μιλήσει τον περασμένο Νοέμβριο η κόρη της, Ερασμία Μάνου. Τον επόμενο μήνα, η Σοφία Βόσσου, μέσω story στο Instagram, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που δέχθηκε...

«Είχε ένα μικρό πρόβλημα το στομάχι μου, κάνουμε ένα χειρουργείο που πάει καλά και ξαφνικά παθαίνω διάτρηση. Αλλοιώθηκε η γεύση μου κι έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω λόγω αλλοίωσης της γεύσης. Με έτρεφαν με παρεντερικές γιατί παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά... Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Έλεγα "Όχι, θα ζήσεις" αλλά πέρασα και στιγμές μεγάλου πόνου γιατί αυτό ήταν καυστικό. Εκεί λύγισα και το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Είπα όχι. Προσευχόμουν πολύ και πήρα δύναμη μεγάλη. Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ. Η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση, θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πόσοι άνθρωποι μου έστελναν μηνύματα με έγνοια...».

«Εισέπραξα μεγάλη αγάπη, αλλά και μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση κακία... Δηλαδή, είναι τόσο ανεγκέφαλοι κάποιοι άνθρωποι, που βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο, ο οποίος προσπαθεί να πιαστεί από παντού, να δώσει τη μάχη του... το τι έγραφαν στα σχόλια δεν λέγεται... Τώρα είμαι 51 κιλά και πάω για τα 57, που είναι τα κλασσικά μου κιλά», είπε η Σοφία Βόσσου στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Δείτε το βίντεο.