Breaking News

Jennifer Lawrence: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους, η Jennifer Lawrence καταγράφηκε με τον σύζυγό της κατά την έξοδό τους από το Μουσείο Τέχνης της Νέας Ορλεάνης, στην πολιτεία της Λουιζιάνας.

Η 30χρονη - βραβευμένη με Όσκαρ - Αμερικανίδα ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2019 με τον Cooke Maroney, ο οποίος δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής, αλλά είναι καλλιτέχνης και συνεργάζεται με γκαλερί. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018, λίγους μήνες μετά το χωρισμό της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky τον Νοέμβριο του 2017.

Η Jennifer Lawrence έδειχνε ευτυχισμένη. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Cooke Maroney την αγκάλιασε με τρυφερότητα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στη συνέχεια το ζευγάρι απόλαυσε ένα μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο και κατόπιν έκανε βόλτα στο City Park, πριν επισκεφθεί μια κοντινή γκαλερί.

Η  Jennifer Lawrence βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα της ταινίας "Red, White and Water", όπου πρωταγωνιστεί, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022. Η ιστορία αναφέρεται σε έναν Αμερικανό στρατιώτη, που υπέστη  εγκεφαλικό τραύμα ενώ πολεμούσε στο Αφγανιστάν και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή του στο σπίτι.






Πριν λίγο καιρό οι δυο τους είχαν καταγραφεί στη Νέα Υόρκη να επιστρέφουν στο σπίτι τους, μετά από έξοδο για φαγητό.

Δείτε το βίντεο.