Breaking News

Κατερίνα Γερονικολού: «Κάνουμε πράγματα για το... φαίνεσθαι και δεν φεύγουμε όταν πονάμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην κάμερα του «Love it» για τη συμμετοχή της στην ταινία «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», αλλά και για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός δήλωσε:

«Εγώ υποδύομαι στην ταινία μια υπηρετριούλα, τη Ζαχαρούλα, η οποία θα εpωτευτεί το γιο της οικογένειας. Θα είναι αμοιβαίο και όλοι ξέρουμε ότι σε μια τέτοια εποχή ποτέ δε θα άφηναν το γιο μιας αστικής οικογένειας να παντρευτεί μια υπηρέτρια.

Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω βιώσει εμπόδια, τόσο κινηματογραφικά πράγματα δεν έχω ζήσει, αλλά νομίζω ότι ακόμα και το ανεκπλήρωτο έχει το ενδιαφέρον του... Νομίζω ότι σίγουρα η οθόνη είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τη δική μου ζωή.

Η Μιμή Ντενίση μου είπε να μην ανησυχώ, γιατί τον ξέρω το ρόλο, καθώς τον έκανα και στο θέατρο.

Να πω ότι η μέρα που κάνουμε αυτή τη συνέντευξη είναι όταν αποκαλύφθηκε ο δράστης της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και έχω επηρεαστεί πάρα πολύ. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι έχουμε χάσει την επαφή με τον εαυτό μας. Αν φύγουμε από τη συγκεκριμένη ιστορία, που έχει τόσο τραγικές διαστάσεις, νομίζω ότι κάνουμε πια πράγματα μόνο για το "φαίνεσθαι". Σταματάμε να είμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας και δεν φεύγουμε όταν πονάμε, είτε είμαστε γυναίκες είτε άνδρες. Εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι πως αν η Καρολάιν είχε πει σε 5 ανθρώπους ότι δεν περνάει καλά και θέλει να φύγει και να χωρίσει, ο σύζυγός της θα ήταν αμέσως ο βασικός ύποπτος.

Δε θα κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Υπάρχουν συζητήσεις, να πω την αλήθεια, αλλά - επειδή είμαι επικεντρωμένη στην ταινία - θα ασχοληθώ περισσότερο και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε έναν μήνα».


Να σημειωθεί ότι - σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Martin Sherman και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη - ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες τα γυρίσματα για την ταινία «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», που είναι η μεταφορά της θεατρικής παράστασης στη μεγάλη οθόνη.

Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Χρήστος Στέργιογλου, Ντίνα Μιχαηλίδου, Νέδη Αντωνιάδου, Αναστασία Παντούση, Daphne Alexander, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννης Εγγλέζος, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και ο Γιάννης Βογιατζής.