Breaking News

Κωνσταντίνα: «Όταν συνεργάστηκα με τον Σφακιανάκη έβαλα νερό στο κρασί μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την καριέρα της και την κόρη της μίλησε η Κωνσταντίνα στην κάμερα του «Love it», ενώ αναφέρθηκε και σε συνεργασία της στο παρελθόν με τον Νότη Σφακιανάκη. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Πάντα υπάρχει ο ανταγωνισμός.... Γι' αυτό βάζουμε νερό στο κρασί μας και αφοσιωνόμαστε στη δουλειά μας, γιατί από εκεί ζούμε και από εκεί πρέπει να βγάζουμε στον κόσμο τον καλύτερό μας εαυτό.

Θυμάμαι πολλές φορές να είχαμε προστριβές στις πρόβες με κάποιους καλλιτέχνες για την ταμπέλα, το όνομα και το πώς θα βγούμε. Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές...

Το 2001, νομίζω, ήμουν με τον Σφακιανάκη. Είχε γίνει ένα μπέρδεμα και στον Τύπο βγήκε ότι με "έριξε"... Βγήκαν διάφορα προς τα έξω. Δεν είχαμε προστριβές, απλά είχε γίνει κάτι το οποίο μετά δεν μπορούσε να ανατραπεί. Εκεί έβαλα νερό στο κρασί μου... Το φινάλε του προγράμματος ήταν γύρω στα 20 λεπτά. Κλείναμε το πρόγραμμα μαζί. Την πρώτη φορά το κάναμε, αλλά τη δεύτερη ο Νότης δεν ένιωθε τόσο βολικά, ίσως γιατί τα ντουέτα που είπαμε ήταν τα πιο πολλά δικά μου. Οπότε το κοινό φινάλε στο πρόγραμμα καταργήθηκε, αλλά εγώ δεν ήθελα να τσακωθώ και είπα "Δεν πειράζει, θα συνεχίσουμε τη σεζόν"...

Κάποια στιγμή χαλάρωσα και πήγα την καριέρα μου πίσω σε πολλά πράγματα γιατί όταν η κόρη μου ήταν πέντε χρόνων γύρισε και μου είπε "Μαμά είτε λείπεις από το σπίτι είτε είσαι εδώ, το ίδιο πράγμα είναι για μένα γιατί είσαι συνέχεια στα τηλέφωνα, το μυαλό σου είναι αλλού". Και λέω "Μα τι κάνω;"...»

Δείτε το βίντεο.