Breaking News

Κώστας Φραγκολιάς: Με κορονοϊό η σύντροφός του, Δώρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από χθες, Τρίτη, ο Κώστας Φραγκολιάς απουσιάζει από το Happy Day, καθώς  ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Το πρωί της Τετάρτης ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε, σε ζωντανή σύνδεση, στην εκπομπή, αποκαλύπτοντας ότι το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού είναι η σύντροφός του, Δώρα, οπότε τέθηκε και ο ίδιος σε καραντίνα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Τη Δευτέρα έκανα μοριακό και βρέθηκα αρνητικός. Πριν λίγο έκανα και self test, που μου το έφερε η μητέρα μου μαζί με το φαγητό. Έκανα και χθες. Όλα καλά...

Το άτομο που ήρθα σε επαφή, το επιβεβαιωμένο κρούσμα, είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται κάποιες φορές καλά, αλλά αργά το βράδυ ανεβάζει δέκατα σε πυρετό κι έχει κάποιους πόνους στο κορμί. Γεύση και όσφρηση έχει κανονικά.

Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια, γιατί μετακόμισα στο καινούριο σπίτι, να έχει ο καθένας το χώρο του, οπότε ζούμε απομονωμένα. Η Δώρα είναι συνέχεια στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα, ακούγεται σε όλο το σπίτι!

Θα λείπω από την εκπομπή όλη την εβδομάδα. Θα κάνω ένα μοριακό αύριο κι άλλο ένα το Σάββατο για να είμαι στην εκπομπή από τη Δευτέρα... Πιστεύω ότι το προλάβαμε στην αρχή, γι' αυτό κι εγώ είμαι αρνητικός. Φαντάζομαι ότι είναι από την προηγούμενη Πέμπτη - Παρασκευή».