Breaking News

Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός Lisa Banes - Έπεσε θύμα τροχαίου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ηθοποιός Lisa Banes, γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες "Cocktail" (1988) και "Gone Girl" (2014), έχασε τη ζωή της σε ηλικία 65 ετών. 

Τη λυπηρή είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπός της ​​στο "ET (Entertainment Tonight) Online", ο οποίος τόνισε:

«Είμαστε συντετριμμένοι για την τραγική απώλειά της. Ήταν μια γυναίκα με ιδιαίτερο πνεύμα, καλοσύνη και γενναιοδωρία, αφοσιωμένη στη δουλειά της, είτε στη σκηνή είτε μπροστά από μια κάμερα και ακόμα περισσότερο στη γυναίκα, την οικογένεια και τους φίλους της. Ήμασταν ευλογημένοι που την είχαμε στη ζωή μας».
 
Η ηθοποιός χτυπήθηκε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου από ένα ηλεκτρικό σκούτερ, ενώ περπατούσε στο δρόμο.

Σύμφωνα με το  ET Online, ο μάνατζερ της είχε δηλώσει νωρίτερα στο Associated Press ότι χτυπήθηκε είτε από ένα σκούτερ είτε από μια μοτοσικλέτα στην περιοχή Upper West Side του Μανχάταν, κοντά στο Lincoln Center, τη στιγμή που διέσχιζε τη λεωφόρο Amsterdam. Η ηθοποιός φέρεται να πήγαινε να συναντήσει το σύζυγό της, Kathryn Kranhol.


Η Lisa Banes νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Mount Sinai Morningside της Νέας Υόρκης, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και χθες (14/6) κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, υπέστη εγκεφαλικό τραύμα και δεν ανέκαμψε ποτέ. Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία σύλληψη σχετικά με το περιστατικό.

Η ηθοποιός έπαιξε σε δεκάδες σειρές και ταινίες. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν σε ένα επεισόδιο της σειράς "Them (Αυτοί)", το οποίο προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2021 και είχε τίτλο "Day 6".

Το βίντεο είναι από την ταινία "Cocktail", όπου είχε υποδυθεί τη Bonnie, την εpωμένη του Tom Cruise.