Breaking News

«Love it» - Ν. Μπάρτζης σε Β. Γρηγορόπουλο: «Πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τον James Καφετζή, που είχε εκφράσει τα παράπονά του για όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο στο «Love it», το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο φίλος του και πρώην συμπαίκτης του στο Survivor, Νίκος Μπάρτζης.

Μεταξύ άλλων, όταν μίλησε για το συμβούλιο που ψήφισε τη Χριστίνα Κεφαλά, πέταξε τα «καρφιά» του στον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

«Γενικά, από την αρχή του παιχνιδιού - και όταν ψήφισα τη Χριστίνα - είχα κάποιες αξίες. Ξέραμε στο παιχνίδι ότι αν πάθουμε τραυματισμό δύσκολα θα επουλωθεί. Βέβαια, ο κύριος Βασίλης είχε πει ότι το έκανα επίτηδες. Είχες πει ότι έκανα κάποια πράγματα επίτηδες, πόσο μάλλον να χτυπήσω. Όπως με έκρινες, μπορώ να κρίνω κι εσένα σαν τηλεθεατής», είπε ο Νίκος και στη συνέχεια έβαλε στο κινητό του να παίξει ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο ο συνεργάτης της εκπομπής μιλούσε για τον ίδιο.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος απάντησε: «Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής. Ήρθες οργανωμένος εδώ, θα λάβεις και την απάντησή μου. Σας φαίνεται περίεργο που υπάρχει εκπομπή που σχολιάζει;...».

«Δεν μου φαίνεται περίεργο, το δέχομαι ότι σχολιάζεις, έχεις μια άποψη. Στην ουσία πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις καν. Με κρίνεις μέσα από το παιχνίδι. Μάλλον δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και με κρίνεις λάθος», του είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Κατόπιν παρενέβη η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τόνισε: «Για να μπω κι εγώ στη συζήτηση, όχι ως παρουσιάστρια αλλά ως άνθρωπος, ως τηλεθεάτρια. Αντιλαμβάνομαι ότι έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο που γνώρισα τηλεοπτικά. Όπως κι αν σε γνώρισα, προσωπικά έχω σχηματίσει μια συγκεκριμένη εικόνα. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί. Έχουμε πει πολλές φορές ότι βλέπουμε κάθε φορά το επεισόδιο της κάθε ημέρας και σχολιάζουμε συγκεκριμένα περιστατικά. Δεν βγάζουμε αποκυήματα της φαντασίας μας. Σέβομαι ότι κάποιος άνθρωπος μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη. Προσωπικά, πολλές φορές έχω διαφωνήσει έντονα με τον Βασίλη και είπα την άποψή μου ως Ιωάννα. Είναι σεβαστό κάποιος άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ως Ιωάννα και σαν εκπομπή - ακόμα κι αν έχουν ακουστεί διαφορετικές γνώμες, όπως του Βασίλη - δεν έχουμε εμπάθεια... Σαν εκπομπή δεν είχαμε κάτι εναντίον μαζί σου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν επιθυμούμε να έχουμε εμπάθεια μαζί σου».

Δείτε το βίντεο.