Breaking News

«Madame Ginger»: Κάνει πρεμιέρα η πρώτη green μαγειρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης (trailer+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρεμιέρα για τη «Madame Ginger», τη νέα καθημερινή μαγειρική εκπομπή του OPEN, σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 15:15, με νόστιμες, πρωτότυπες, υγιεινές και green συνταγές. 

Η Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς η «Madame Ginger», μαγειρεύει καθημερινά για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές, προτείνοντας μια διαφορετική green εναλλακτική. Ένας νέος κόσμος και μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.

Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές,  που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Το αγαπημένο «φαγητό της γιαγιάς» μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το νέο υγιεινό comfort food. «Πειραγμένες» αλμυρές και γλυκές παρασκευές για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις. Η «Madame Ginger»  θα δίνει επίσης καθημερινά χρήσιμα eco tips για ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον. 


Στην πρεμιέρα, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, η «Madame Ginger» ετοιμάζει ένα διαφορετικό ανατολίτικο λαχματζούν, με θρεπτικό και αρωματικό κιμά από αμύγδαλα, απλωμένο σε αραβική πίτα με μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης. 

Στη συνέχεια, έρχεται μία πανεύκολη τάρτα από σπιτική ζύμη γιαουρτιού με βερίκοκα, νεκταρίνια και αμύγδαλα, η οποία φτιάχνεται πανεύκολα, ακόμα κι από τον πιο αρχάριο, και ψήνεται χωρίς ταρτιέρα. 

Στο Eco Ginger’s Tip της ημέρας η «Madame Ginger» μιλάει για τη σπατάλη που κάνουμε στα τρόφιμα και εξηγεί πώς μπορούμε να την μειώσουμε, αποθηκεύοντας σωστά τα τρόφιμά μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 


H «Madame Ginger» έρχεται στο OPEN με την πρώτη green μαγειρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, στις 15:15.