Breaking News

«Madame Ginger»: Το μενού της νέας εβδομάδας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καθημερινά, στις 15:15, η Μαριλού Παντάκη - ή αλλιώς η «Madame Ginger» - ετοιμάζει στο Open νόστιμες και δημιουργικές συνταγές, προτείνοντας μια διαφορετική green εναλλακτική. Επίσης, στα Eco tips της ημέρας, δείχνει απλούς τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η «Madame Ginger» φτιάχνει σπιτικό και λαχταριστό street food! Ένα ζουμερό vegan burger με plant based μπιφτέκι και σπιτική μαγιονέζα του πεντάλεπτου. Συνεχίζει με ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά, ένα νηστίσιμο και vegan ρυζόγαλο αμυγδάλου το οποίο είναι γεμάτο σοκολάτα. Στο Eco Ginger’s Tip η «Madame Ginger» δείχνει πως θα μειώσουμε τα σκουπίδια με πέντε χρήσιμα και έξυπνα μυστικά.

Την Τρίτη 22 Ιουνίου, ετοιμάζει κοκκινιστή μακαρονάδα με αφράτα και αρωματικά κεφτεδάκια από κόκκινα φασόλια αλλά και ένα αλμυρό κέικ με ταχίνι, κολοκυθάκια και κεφαλογραβιέρα. Στο Eco Ginger’s Tip της ημέρας βλέπουμε έξι φιλικά προς το περιβάλλον gadgets που μπορούμε να έχουμε πάντα στη τσάντα μας ώστε να μειώσουμε τη χρήση πλαστικού.

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, φτιάχνει φαλάφελ με αρακά και ταχίνι σος αλλά και μία δροσερή σαλάτα με χούμους dressing που θα πείσει και τους πιο δύσκολους να φάνε τα λαχανικά τους! Στην αγαπημένη στήλη Eco Ginger’s Tip μαθαίνουμε πως θα απολαύσουμε την παραλία, προσέχοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, φτιάχνει τρεις συνταγές για τσιμπολόγημα! Ξεκινάει με τραγανές πατάτες bravas και σος μαγιονέζας με σκόρδο και ντομάτα, συνεχίζει με αρωματικές ελιές με σκόρδο και μυρωδικά και το μενού ολοκληρώνεται με φουρνιστά σπιτικά νάτσος με χούμους λεμόνι. Ακόμα, φτιάχνει δροσιστικό mocktail, μία τζιντεράδα με λεμόνι, μέλι και δυόσμο. Στο Eco Ginger’s Tip της ημέρας μαθαίνουμε πως να προσαρμόσουμε τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, για εξοικονόμηση ενέργειας τους ζεστούς μήνες.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, φτιάχνει λεμονάτο κριθαρότο, με κολοκυθάκια, βασιλικό, καλαμπόκι και φέτα. Ακόμα ετοιμάζει μία ομελέτα από ρεβιθάλευρο με σπανάκι, μυρωδικά και vegan τυρί. Στο Eco Ginger’s Tip της ημέρας μαθαίνουμε πως να υιοθετήσουμε και να μεγαλώσουμε ένα κατοικίδιο με οικολογικό τρόπο, βοηθώντας τον πλανήτη!