Breaking News

Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες, είμαστε 6 μήνες μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την επιτυχημένη συμμετοχή της στο Roland Garros, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, την καριέρα της, τη ζωή της και τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία το βράδυ της Κυριακής παραχώρησε συνέντευξη στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τενίστρια εξομολογήθηκε για τη σχέση της με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί, του το έχω πει άλλωστε. Νομίζω πως ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου μαζί του από ό,τι θα τον πέρναγα μόνη μου. Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου. Λειτούργησε πολύ αγχολυτικά... Ήταν η πρώτη φορά που ήρθε να με δει από κοντά. Πάντα ήταν υποστηρικτικός... Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ...

Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί... Μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες. Η σχέση μας κρατάει σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος... Του αρέσει να παίζουμε μαζί τένις. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα...».

Δείτε το βίντεο.