Breaking News

MasterChef: Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου «λύγισαν» τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη νίκη της στον τελικό του πέμπτου κύκλου του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής του Star, το πρωί της Πέμπτης η πρώτη Ελληνίδα MasterChef φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου».

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη εμφανίστηκε συγκινημένη στο πλατό της εκπομπής και ξέσπασε σε δάκρυα όταν η Κατερίνα Καραβάτου της είπε, επίσης, συγκινημένη:

«Έδειξες ένα πολύ διαφορετικό ήθος, ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έναν άλλον άνθρωπο, από αυτόν που δεν έχουμε συνηθίσει και σε δύσκολες εποχές όπως είναι αυτές. Πρέπει να υπάρχουν ωραία πρότυπα, σοβαροί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι με αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός, που μας δώρισες και τον χαρακτήρα σου, που γι' αυτόν θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ περήφανη».


«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δηλαδή, το εννοώ. Ευχαριστώ, δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που μου λέτε τώρα... δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ πέρα και κλαίω... Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω...», σημείωσε από την πλευρά της η Μαργαρίτα.


Αργότερα εμφανίστηκε στο πλατό και η μητέρα της, ενώ μίλησε σε ζωντανή σύνδεση και η αδερφή της.

Στο τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου επιφύλαξε μία έκπληξη στη Μαργαρίτα, καθώς της χάρισε μια δωροεπιταγή 1.500 ευρώ για να φτιάξει το νυφικό της, όταν αποφασίσουν να παντρευτούν με τον σύντροφό της.

Δείτε το βίντεο.