Breaking News

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, οι οποίοι καλωσόρισαν στη ζωή την κόρη τους, χαρίζοντας μία αδελφή στον μικρό Archie, που είχε γεννηθεί το πρωί της 6ης Μαΐου 2019.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την εκπρόσωπό τους, η μικρή - που θα ονομάζεται Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor - γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 11.40 π.μ. στο Santa Barbara Cottage Hospital στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Το « Lilibet» είναι το οικογενειακό ψευδώνυμο της βασίλισσας Ελισάβετ. Το Diana επιλέχθηκε για να τιμήσει τη μητέρα του πρίγκιπα Harry, την αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η πρώτη δήλωση από τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry ανέβηκε στον ιστότοπό τους "Archewell", η οποία αναφέρει: «Στις 4 Ιουνίου, ευλογηθήκαμε με την άφιξη της κόρης μας, Lili. Είναι κάτι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ και παραμένουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που έχουμε νιώσει από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή σας καλοσύνη και υποστήριξη σ' αυτήν την πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά μας».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκπρόσωπος του Buckingham ανέφερε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, ο αδερφός του William και η σύζυγός του Kate ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram από τον ιστότοπο "Archewell", στην οποία δημοσιεύονται η ανακοίνωση και η δήλωση του ζευγαριού.


Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ.