Breaking News

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από τη «Φάρμα», το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε ανανεωμένος και με νέο look στο «The 2Night Show».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις ισορροπίες που προσπάθησε να διατηρήσει στη «Φάρμα», για τον καλό του φίλο Στράτο Τζώρτζογλου και για την απόφασή του να αφήσει για πάντα τα νυχτερινά μαγαζιά.

Επίσης, μίλησε για την αγαπημένη του σύντροφο που τον στηρίζει στα καινούργια του επαγγελματικά σχέδια, λόγω των οποίων θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Κρήτη, ενώ αναφέρθηκε στους εκτροχιασμούς και τις επαναφορές που είχε στη ζωή του και εξήγησε πως θα συνεχίσει να υπάρχει σαν ηθοποιός χωρίς, όμως, να έχει πια το άγχος της επιβίωσης.

«Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω μια διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports, που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στο Κολυμπάρι, στα Χανιά. Θα συνεργαστώ άλλη μια φορά με τον κουμπάρο μου, συνεταιρικά αυτή τη φορά. Είμαι δάσκαλος σκι από το 1995, έχω πάρει το έγγραφο από το Υπουργείο Αθλητισμού. Έχουμε αγοράσει κάποια σκάφη, τα οποία κάνουν ημερήσιες εκδρομές κι έχουμε και τα θαλάσσια σπορ. Η έδρα μου είναι το Κολυμπάρι, το οποίο λατρεύω. Για έξι μήνες κάθε χρόνο θα βρίσκομαι εκεί», αποκάλυψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.