Breaking News

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την  απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν, σχολίασε - μεταξύ άλλων - ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, στα Γλυκά Νερά. Μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο 33χρονος πιλότος είπε:

«Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπάει πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο.

Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δύο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα.

Επίσης, μου καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας "Κρητικός"... Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του. Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στη Σούδα αυτή τη χρονιά.

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν, τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Οι δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, παρουσιάστηκαν και στο «Ευτυχείτε». Δείτε το βίντεο.