Breaking News

Νατάσα Παζαΐτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία τρυφερή ανάρτηση για τα δίδυμα παιδιά της, που γιορτάζουν τα 18α γενέθλιά τους, έκανε το πρωί του Σάββατου η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή, η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού, η οποία βοηθάει γυναίκες με καρκίνο του μαστoύ.

Ο γάμος της με τον Κώστα Καραμανλή έγινε τον Απρίλιο του 1998 και τον Ιούνιο του 2003 ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη.

Το βίντεο, που μοιράστηκε με τους followers της, δείχνει όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους, από την πρώτη μέρα που τα πήραν στο σπίτι, τα πρώτα τους γενέθλια και την πρώτη μέρα στο σχολείο, μέχρι τη μετάβαση στην ενηλικίωση. Στη λεζάντα έγραψε:

«Ευτυχία είναι... να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται... Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18. Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές. Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.

Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας. Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας... αξία ανεκτίμητη!!!!».