Breaking News

Ρ. Χαραλαμπίδης: «Μου έχουν στείλει τoλμηρές φωτoγραφίες στα social media» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day, ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ εξομολογήθηκε:

«Είμαι κάποιος, ο οποίος αποτυγχάνει να σχεδιάζει, αλλά συνεχίζει να το κάνει. Στο σπίτι μου ζω μόνος μου, κάνω όλες τις δουλειές, αλλά με δυσκολεύει η μαγειρική.

Στην καραντίνα παράγγελνα φαγητό, αλλά έκανα και αυτοσχεδιασμούς, που ήταν αποτυχημένοι. Η  μεγαλύτερη αποτυχία ήταν κάτι μακαρονάδες με τρομερές σάλτσες που βγήκαν μουσταλευριά.

Δεν είμαι από τους άντρες που θα καλούσαν μια γυναίκα για δείπνο. Δεν μπαίνουν εύκολα οι γυναίκες στο σπίτι μου, δεν πρέπει και δεν είναι σωστό. 

Δε νομίζω ότι υπάρχει γνωστός ηθοποιός που - έστω και ως πλάκα - δεν έχει δεχθεί φλεpτ μέσω των social media. Μου έχουν στείλει τολμηρές φωτογραφίες, που δεν τις ανοίγω καν. Δεν έχω εpωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, λίγες και καλές».

Πριν λίγο καιρό, ο ηθοποιός είχε δηλώσει στην κάμερα του «Love it»: «Υπάρχει ένας ιδιότυπος ρατσισμός απέναντι σε αυτούς που δεν παντρεύτηκαν, άντρες και γυναίκες. Τίθεται ένα ερώτημα: "Τι δεν πάει καλά μ' αυτόν και δεν παντρεύτηκε;" Μήπως πρέπει να κάνουμε ένα κοινωνικό κίνημα για όλους εμάς που αποφασίσαμε να μην παντρευτούμε; Δεν είναι ότι δεν πάει κάτι καλά. Εγώ δε φοβάμαι τη μοναξιά».

Δείτε το βίντεο.