Breaking News

Σάκης Τανιμανίδης: Συγκινεί το μήνυμα του πατέρα του για τα δίδυμα (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ενθουσιασμένος είναι ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κoριτσάκια τους... Ο Στέφανος Τανιμανίδης έγραψε χθες στο Facebook:

«Όταν το ζευγάρι είναι αγαπημένο, αλληλοϋποστηρίζεται, έχει κατανόηση, θέληση, επιμονή, υπομονή, εμπιστοσύνη στους γιατρούς του και πίστη στο Θεό, όπως ο Σάκης και η Χριστίνα μεταξύ τους, είναι βέβαιο ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες, στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ τις νέες «ΖΩΕΣ» που έφερες  στον κόσμο. Η χαρά που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαίτερα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης  των τριών αγαπημένων μου παιδιών.

Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ. Ο Πανάγαθος Θεός να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνετε ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ.
                                      
Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ»