Breaking News

Survivor: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα - Η ομάδα που κέρδισε το ταξίδι και η... «αψυχολόγητη κίνηση της Ελένης» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής.

Η τριάδα, που τέθηκε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, είχε συμπληρωθεί στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης...

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές. Κατά την αποχώρησή της, σε μία όμορφη στιγμή που εξελίχθηκε στο συμβούλιο, όλοι οι παίκτες ενώθηκαν και της έκαναν μία μεγάλη αγκαλιά.

Νωρίτερα, οι Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες ενώθηκαν για τρίτη φορά σε ομάδες. Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα, που επικράτησε με 10-5 και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, που ήταν ένα ταξίδι στις Μπαχάμες.

Στην Κόκκινη ομάδα, η Ελένη Χαμπέρη άλλαξε στάση και προσέγγισε τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, προκαλώντας την απορία τους, καθώς την προηγούμενη φορά που έχασαν και έμειναν οι τρεις τους μόνοι στην παραλία απέφευγε να τους μιλήσει. «Άλλη μια αψυχολόγητη κίνηση της Ελένης στο φετινό Survivor», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σάκης μπροστά στην κάμερα της παραγωγής.

Πριν το αγώνισμα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε λόγο για κακοστημένο θέατρο προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις, αναφερόμενος στην κίνηση του Σάκη, ο οποίος στο προηγούμενο συμβούλιο ήθελε να βγει υποψήφιος, παίρνοντας τη θέση της Μαριαλένας.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο, όπως και όσα εξελίχθηκαν νωρίτερα.