Breaking News

Survivor - Φίλος Σάκη Κατσούλη: «Παράτησε τη Μαριαλένα πριν το γάμο - Της είπε να φύγει και άλλαξε κλειδαριές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλά έχουν γραφτεί, όπως και πολλές δηλώσεις έχουν γίνει, σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που συμμετέχουν στο Survivor.

Ο Μάνος Κατσαμπούρης, που είναι φίλος του Σάκη Κατσούλη, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Ο Σάκης που ξέρω είναι ένα καλό παιδί, που του αρέσει να είναι στον χώρο. Του αρέσει η showbiz, του αρέσουν τα ρούχα και γι’ αυτό και ασχολείται με τα ρούχα. 

Όχι, δεν είναι αληθινό ζευγάρι στο παιχνίδι με τη Μαριαλένα. Σίγουρα όχι... Πριν μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με έναν πρώην παίκτη του Survivor, οπότε ξέρει κάποια πράγματα, πώς πρέπει να χειριστεί τις καταστάσεις εκεί μέσα... 

Δεν είναι περίεργο που στην αρχή η Μαριαλένα δεν ήθελε καν να τον δει και ξαφνικά αγαπήθηκαν; Εγώ πιστεύω ότι της μετέφερε πράγματα απ' έξω και το παίζουν ζευγάρι, αλλά δεν είναι.

Αυτό που είχα ακούσει εγώ είναι ότι πήγαιναν για γάμο. Έμαθα ότι χώρισαν. Εκείνος της είπε να φύγει από το σπίτι και άλλαξε κλειδαριές. Πιστεύω ότι η μητέρα της Μαριαλένας είναι τόσο εναντίον του Σάκη λόγω του ό,τι χάλασε ο γάμος. Γιατί είχα ακούσει ότι πήγαιναν για γάμο. Η μητέρα, όταν περιμένει να δει την κόρη της νύφη και ξαφνικά χαλάει... 

Η Μαριαλένα μπορεί να τον ξαναεpωτεύτηκε, αν κι εγώ δε το νομίζω. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι και όταν βγουν θα είναι χώρια. Λυπάμαι γι' αυτά που γράφονται στα social media για τον Γιώργο Λιβάνη...».