Breaking News

Survivor: Η μητέρα του Τριαντάφυλλου μίλησε για την αποχώρησή του - Καινούργιου για Amigos: «Ντροπή, απαράδεκτοι!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η μητέρα του Τριαντάφυλλου, η κυρία Σεβαστή, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την αποχώρηση του γιου της από το Survivor, ενώ σχολίασε και τη θεατρική παρωδία των Amigos, στην οποία ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε ότι «ο Τριαντάφυλλος πήρε πτυχίο με βαθμό άριστα από την Ανωτάτη Καραγκιοζική Σχολή»...

«Να πω τη γνώμη μου... Ντροπή, απαράδεκτοι! Ό,τι χειρότερο είδα! Για τον Γιώργο Ασημακόπουλο είχα καλή γνώμη, αλλά μ' αυτό που έκανε έχασε πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου. Τι ήταν όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι;», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Με πήραν τηλέφωνο από όλο τον κόσμο και μου έλεγαν ότι είναι ντροπή όλο αυτό το αίσχος. Αυτοί έγιναν ρεζίλι. Δεν πειράζει όμως...», τόνισε από την πλευρά της η μητέρα του Τριαντάφυλλου.

Επίσης, είπε ότι ο γιος της κουράστηκε ψυχικά και σωματικά, προσθέτοντας ότι όταν μίλησε μαζί του ήταν πολύ συγκινημένος. 

Δείτε το βίντεο.