Breaking News

Survivor - Μητέρα Μαριαλένας: «Ο Σάκης Κατσούλης δεν κακοποίησε την κόρη μου - Να σταματήσουν άμεσα οι φήμες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απαντώντας στα όσα ακούστηκαν περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όταν είχαν σχέση πριν το Survivor, η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθάρισε το βράδυ της Τρίτης με μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook:

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου και όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα και ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά και εκτός αγώνων από μικρό κoρίτσι, όπως επίσης  έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση  ανάγκης.

Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΟΥΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΜΟΥ. 

Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο και ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια  υπόνοια. Εύχομαι  οι φήμες εναντίον του Κατσούλη όσο και εναντίον του παιδιού μου (Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης) να σταματήσουν άμεσα. Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΙΚΑ που γνωρίζει πολύ  καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κι έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες 

Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κoρίτσια τους σε μια σχόλη karate η πολεμικών  τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές και όλα όσα έχει  προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου  παιδί. ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΚOΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ»