Breaking News

Survivor: Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ανακοίνωση-έκπληξη από τον Γιώργο Λιανό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με το συμβούλιο και την ανάδειξη των δύο πρώτων υποψηφίων προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας.

Από την ψηφοφορία πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Τριαντάφυλλος. Ο Τριαντάφυλλος θα τεθεί στη διάθεση του κοινού για 11η φορά.

Στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα, η οποία είχε κερδίσει νωρίτερα την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη.

Κατόπιν ο Γιώργος Λιανός ξάφνιασε ευχάριστα τους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης, πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, θα γίνουν εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής, ενώ πρόσθεσε:

«Θα παίξουμε το παιχνίδι "πόσο γάτα είσαι". Θα έχουμε ζωντανά, μέσω σύνδεσης στην Αθήνα, αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του πενταγράμμου! Θα είναι κόσμος εκεί, που θα θέλει να παίξει μαζί σας. Θα κάνετε ζευγάρια με Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Στέλιο Ρόκκο, Θέμη Γεωργαντά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Στέλιο Κουδουνάρη, Λάουρα Νάργες και Τάσο Τρύφωνος. Θα παίξετε μαζί τους. Θα φτιάξετε ζευγάρια, θα κερδίσει όποιος βρει τις πιο πολλές λέξεις».

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.