Breaking News

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ε. Χαμπέρη - Η συγκίνησή της για James και Ν. Μπάρτζη: «Μου είχαν δώσει αυτοπεποίθηση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή «Love it» πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη, η οποία αποχώρησε από το Survivor. Η 26χρονη personal trainer συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ αποκάλυψε και τις συμβουλές που τις έδωσε ο Ντάνος πριν μπει στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είμαι πάρα πολύ καλά, νιώθω λες και το είδα στον ύπνο μου όλο αυτό που έζησα. Η Μαριαλένα και ο Σάκης σίγουρα χάρηκαν που αποχώρησα. Όλοι έλεγαν ότι εγώ και ο Κόρο ταιριάζουμε, αλλά είμαστε μόνο φίλοι. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με πειράξει. Ελπίζω να το κατάλαβε ο σύντροφός μου και να μην το παρεξήγησε... Τώρα δουλεύει σε κάποιο εστιατόριο στη Σκόπελο και θα πάω εκεί να μου μαγειρέψει.

Με την Καρολίνα κάναμε παρέα, αλλά δεν ήμασταν κολλητές. Υπήρξαν διαστήματα με εντάσεις ανάμεσά μας. Τα παιδιά μου είχαν πει ότι ίσως νιώθει πως απειλείται επειδή είχα ανέβει αγωνιστικά. Δεν ξέρω αν την ενοχλούσε που έχανε από μένα... Δεν είχα την ανάγκη και δε με ένοιαζε να τα έχω καλά με όλους, απλά δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, δεν ήθελα να μαλώνω... Ο Ηλίας μας είχε πει ότι τον επηρέαζε η ένταση που υπήρχε στον πάγκο. Ο Ηλίας, επειδή σαν άτομο είναι πολύ θετικός, δεν του αρέσουν οι εντάσεις και προσπαθεί να κρατάει ισορροπίες και να δικαιολογεί καταστάσεις. Θέλω να νικήσει ο Ηλίας. Από τους Amigos δέθηκα περισσότερο με τη Νικολέτα και τον Παύλο.

Όταν η Μαριαλένα με έπιασε και μου είπε να ψηφίσουμε τον James, είχα μετανιώσει που το είπα στον James χωρίς να είναι μπροστά η Μαριαλένα... Ένιωσα ζήλια από την πλευρά του Σάκη και της Μαριαλένας. Ίσως ζήλευαν που έφτασα τόσο μακριά στο παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν υπήρξε εpωτική συνεύρεση στο παιχνίδι, αλλά αν έγινε το μυαλό μου πάει... στη Μαριαλένα και τον Σάκη.

Πριν μπω στο παιχνίδι δε συμπαθούσα τον James και τον Νίκο. Όταν μπήκα και τους γνώρισα, είδα τι επιθέσεις δέχονταν τα παιδιά από το πουθενά, χωρίς να ενοχλούν κανέναν και εκεί κατάλαβα τι πραγματικά συμβαίνει. Όταν πήγα στη Μπλε ομάδα με είχαν βοηθήσει πολύ ψυχολογικά. Η  αγωνιστική άνοδός μου οφείλεται στα παιδιά. Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις ότι υπάρχουν άτομα που σε στηρίζουν. Ο James μου έλεγε ότι αγωνιστικά με θεωρεί από τις καλύτερες παίκτριες στο παιχνίδι. Μου είχαν δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση. Όταν ήμουν στην Κόκκινη ομάδα όλοι ανέβαζαν ψυχολογικά την Καρολίνα, εμένα δεν με στήριζαν.

Με τον Ντάνο δεν είμαστε κολλητοί, απλά έχουμε έναν κοινό γνωστό και μιλήσαμε κάποιες φορές.  Μου είχε δώσει κάποιες συμβουλές, που ίσως τις χρησιμοποίησα κιόλας. Μου είχε πει να κοιτάζω την επόμενη μέρα και να την απολαμβάνω...».