Breaking News

Συγκλονίζει η καταγγελία του πρώην στρατιώτη για βιaσμό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρουν οι καταγγελίες πρώην φαντάρου για τον βιaσμό του στο στρατόπεδο, όπου υπηρετούσε, κατόπιν εντολής του λοχαγού του - όπως ισχυρίζεται -  και έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον ανώτερο αξιωματικό του.  

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος - πλέον - άνδρας, που έχει υποβάλει μήνυση, καταγγέλλει πως πριν από δώδεκα χρόνια βιaστηκε κατ' εντολή λοχαγού στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο και μάλιστα την ημέρα της κατάταξής του.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στη μήνυση, που έγινε τον περασμένο Μάρτιο, στρέφεται κατά του λοχαγού ως ηθικού αυτουργού του βιaσμού του, τριών πρώην φαντάρων (τον ένα τον κατηγορεί ως ηθικό αυτουργό και τους άλλους δύο για συνέργεια) και δύο ψυχολόγων ιατρών, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα να αποτρέψουν τον βιaσμό. Ο 32χρονος υποστηρίζει ότι τον οδήγησαν στο ιατρείο, τον νάρκωσαν και τον βίaσαν.

Ο δικηγόρος του 32χρονου πρώην φαντάρου από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζει ότι οι πληροφορίες στις καταθέσεις του είναι ικανές να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των φερόμενων δραστών. 

Όσον αφορά την αιτία του διαπληκτισμού, ο καταγγέλλων φέρεται να έβρισε τη μητέρα του λοχαγού, η οποία είχε πεθάνει λίγες μέρες νωρίτερα κι αυτές οι ύβρεις οδήγησαν τον λοχαγό στην εντολή του βιaσμού.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».