Breaking News

Βάφτισαν το γιο τους ο Γ. Βαρδής και η Ν. Σκαφίδα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Βάφτισαν το γιο τους, Αντώνη, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα το απόγευμα της Κυριακής (27/6) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι.

Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του, του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή. Νονοί ήταν ο Αντώνης  Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, όπως και η αδελφή της Νατάσας, η Μαίρη Σκαφίδα.

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είχαν υποδεχθεί στη ζωή την κορούλα τους, Κατερίνα, τον Μάιο του 2016. Τον Ιούνιο του 2019 έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

«Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ μέσα στην εκκλησία, αλλά όταν λέει ο παπάς το όνομα είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Χαίρομαι που θα υπάρχει μια φυσική συνέχεια του ονόματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι νονός ο Αντώνης Ρέμος, που ήταν κολλητός με τον πατέρα μου. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι ταπεινός και να έχει αξιοπρέπεια, όπως είχε και ο πατέρας μου», είπε στους ρεπόρτερ ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος έγραψε το βράδυ της Κυριακής στο Instagram:

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα μας. Με πολλή χαρά και συγκινήσεις. Βαπτίσαμε σήμερα τον Αντωνάκη μας. Η συγκίνηση στον ναό ήταν απερίγραπτη».


Δείτε το βίντεο από το Happy Day.