Breaking News

Σαββατοκύριακο 17 - 18 Ιουλίου: Live στην ΕΡΤ3 τα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο υδράργυρος χτυπά… κόκκινο και η ΕΡΤ θα σας… δροσίσει το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουλίου 2021 με τις συναρπαστικές μονομαχίες των πρωταθλητών του Beach Volley, για τους αγώνες του Agios Nikolaos Championships.

Όλες οι αναμετρήσεις για πρώτη φορά σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ και τη συχνότητα της ΕΡΤ3!


Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη είναι το ζευγάρι που ξεχωρίζει στο τουρνουά. Στόχος των κoριτσιών είναι να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν το 2019 στον Άγιο Νικόλαο.

Στους άνδρες, οι Στέλιος Τζιουμάκας, Δημήτρης Χατζηνικολάου και Ιάσονας Κανέλλος υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου, ενώ στις γυναίκες ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία της Δήμητρας Καραγκούνη με την Ηλέκτρα Αγριοδήμου.

Οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης έχουν τη δυνατότητα, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 19:30 έως τις 21:30, να παρακολουθήσουν τις κορυφαίες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στην παραλία Άμμος του Αγίου Νικολάου.

Για πρώτη φορά η ΕΡΤ θα μεταδώσει για δύο ημέρες τους αγώνες της διοργάνωσης, η οποία θα κορυφωθεί την Κυριακή το βράδυ με τους τελικούς Ανδρών και Γυναικών.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ3

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, ώρα 19:30 - 21:30

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, ώρα 19:30 - 21:30: Τελικοί Ανδρών & Γυναικών