Breaking News

Anna Faris: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε κρυφά τον Michael Barrett (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Anna Farris επιβεβαίωσε χθες, Τετάρτη, ότι είναι παντρεμένη με τον Michael Barrett. Νωρίτερα, το βράδυ της Τρίτης, καταγράφηκε να φοράει ένα γαμήλιο δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια δείπνου τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 44χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε με χιούμορ - κατά τη διάρκεια του podcast «Anna Faris is Unqualified» - ότι η ίδια και ο Barrett... «κλέφτηκαν»!

Η Anna Farris αρκέστηκε να πει ότι ο γάμος έγινε σε ένα τοπικό δικαστήριο στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Η ηθοποιός είχε ήδη κάνει δύο γάμους με τον ηθοποιό Ben Indra  (2004-2008) και τον, επίσης, ηθοποιό Chris Pratt (2009-2018), με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον 8χρονο Jack.

Με τον 51χρονο κινηματογραφιστή Michael Barrett γνωρίστηκε το 2017 στα γυρίσματα της ταινίας «Overboard», που κυκλοφόρησε το 2018.

Η Anna Farris επιβεβαίωσε τη σχέση τους τον Φεβρουάριο του 2020, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο «The Late Late Show» με τον James Corden.

Την Τρίτη, το ζευγάρι απόλαυσε ένα δείπνο στο μεξικάνικο εστιατόριο Tallula's, στη Σάντα Μόνικα. Μαζί τους ήταν και ο γιος της Jack.

Το δαχτυλίδι, που φορούσε,  εκτιμάται ότι «αξίζει μεταξύ 25.000- 50.000 δολάρια», σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το περιοδικό Brides.