Breaking News

ELIF: Επεισόδια 876 - 877 - 878 , 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 5/7/21 - Επεισόδιο 876: Ο Ταρίκ κρύβεται στο μπάνιο της Ράνα αλλά έχει ξεχάσει το σακάκι του στο σαλόνι. Η Χουμεϊρά βρίσκεται εκεί και η Ράνα παίζει πια ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα να κρύψει με κάποιο τρόπο το σακάκι του ενώ η Χουμεϊρά ενημερώνει τη μητέρα της πως δήθεν συνάντησε τον Ταρίκ για δείπνο. Η Ματσιντέ ανησυχεί για την κόρη της καθώς είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ είναι ένας επικίνδυνος άντρας.

Η Χουμεϊρά θέλει να χρησιμοποιήσει το μπάνιο αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη και η Ράνα δικαιολογείται λέγοντας πως υπάρχει βλάβη και για αυτό το έχει κλειδώσει και της προτείνει να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, που είναι στην κρεβατοκάμαρά της. Η επαγγελματική πρόταση, που δέχεται η Σουρεγιά από το εξωτερικό, την έχει βάλει σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να δεχθεί και να αφήσει τον Κερέμ. Σκέφτεται πως ίσως ο Κερέμ να ήθελε να την ακολουθήσει. Ο Κερέμ δοκιμάζει ένα γλυκό, που ετοίμασε η μητέρα του και του αρέσει τόσο πολύ που σχολιάζει ότι θα μπορούσε να μείνει για πάντα στην έπαυλη. Το σχόλιο του λειτουργεί αρνητικά για τη Σουρεγιά και τις σκέψεις, που έκανε.

Ο Ταρίκ είναι ακόμα κρυμμένος στο μπάνιο της Ράνα και τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά ζητώντας της συγνώμη αλλά δικαιολογείται λέγοντάς της πως έπρεπε να παρευρεθεί σε μια σύσκεψη και το τηλέφωνο του έμεινε από μπαταρία για αυτό δεν μπόρεσε να την ενημερώσει. Η Χουμεϊρά φεύγει από το σπίτι της Ράνα και στη συνέχεια η Ράνα ζητάει από τον Ταρίκ να φύγει και εκείνος. Ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους. Η Σουρεγιά από τη μια δεν θέλει να αφήσει τον Κερέμ αλλά από την άλλη η επαγγελματική πρόταση από την Αγγλία είναι η ευκαιρία της ζωής της. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεγιά με ένα κομμάτι γλυκό. Οι δύο νέοι έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο αλλά κανείς από τους δύο δεν τα ομολογεί.

Η Βιλντάν τους βλέπει μαζί και ενημερώνει την Παρλά. Το επόμενο πρωί, η Παρλά επισκέπτεται την έπαυλη. Έχει ένα νέο σχέδιο και χρησιμοποιεί τη Βιλντάν. Στο πρώτο μέρος του σχεδίου της θα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον άντρα, που δήθεν την παρενοχλεί όταν θα είναι κοντά της ο Κερέμ. Καθώς ο Κερέμ περνάει από το διάδρομο, η Παρλά αρχίζει να κλαίει ενώ μιλάει στο τηλέφωνο. Ο Κερέμ αρπάζει από τα χέρια της το τηλέφωνο και λέει στον άντρα, που δήθεν παρενοχλεί την Παρλά, να σταματήσει να ενοχλεί την κοπέλα του. Ο Κερέμ το λέει αυτό μόνο για να βοηθήσει την Παρλά να ξεφύγει από αυτόν τον άντρα αλλά η Σουρεγιά τον ακούει και πιστεύει πως όντως η Παρλά και ο Κερέμ έχουν σχέση...


Τρίτη 6/7/21 - Επεισόδιο 877: Το σχέδιο της Παρλά με τον Κερέμ πέτυχε, η Σουρεγιά πιστεύει πως είναι ζευγάρι. Η Σουρεγιά πηγαίνει στο δωμάτιο της και κλαίει απαρηγόρητη. Ο Κερέμ πάλι προσπαθεί απλά να βοηθήσει την Παρλά, την οποία βλέπει μόνο ως φίλη και δεν έχει ιδέα για τη παγίδα, που του έστησε η κοπέλα. Η Παρλά μιλάει στη Ματσιντέ για τον άντρα, που δήθεν την παρενοχλεί και ανησυχεί τι θα απογίνει τώρα που η οικογένειά της θα ταξιδέψει στην Αμερική. Ο Κερέμ τη διαβεβαώνει πως θα είναι δίπλα της. Η Σουρεγιά δεν μπορεί να πιστέψει πως η Παρλά είναι η κοπέλα του Κερέμ. Ο Εμιρχάν φοβάται πολύ, που δεν έχουν κάποιον να τους προστατέψει από τους κλέφτες και ξεσπάει την αγωνία του με επιθετικότητα στη μητέρα του.

Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως νιώθει αλλά στεναχωριέται και η Μελέκ της συμπαραστέκεται. Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία και η Φιλίζ τον ενημερώνει πως η Σουρεγιά δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Κερέμ της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντάει και καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει στη Σουρεγιά. Τηλεφωνεί στο σπίτι και η Ματσιντέ τον ενημερώνει πως η Σουρεγιά έχει πονοκέφαλο και ξεκουράζεται. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεγιά για να δει αν θέλει κάτι και τη βλέπει στεναχωρημένη. Ενημερώνει αμέσως την Παρλά και εκείνη χαίρεται γιατί πιστεύει πως επιτέλους την κέρδισε...


Τετάρτη 7/7/21 - Επεισόδιο 878: Ο Κερέμ ρωτάει την Μπιρτσέ αν μίλησε με τη Σουρεγιά και εκείνη του απαντάει πως δεν τα κατάφερε γιατί είχε το τηλέφωνο της κλειστό. Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ έχουν καταλάβει πως ο Κερέμ έχει αισθήματά για τη Σουρεγιά. Η Ζουλιντέ πηγαίνει με τον Εμιρχάν στο πάρκο και μετά σταματούν σε μια καφετέρια. Ο Σαφάκ τους βλέπει και κάθεται μαζί τους. Η Αλέβ τους βλέπει μαζί και όταν επιστρέφει σπίτι το αναφέρει στη Λεμάν. Η Λεμάν γίνεται έξαλλη όταν το μαθαίνει. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι για να δει τη Σουρεγιά καθώς δεν την έβγαλε στιγμή από το μυαλό του. Ανησυχεί για εκείνη και θέλει να μάθει τι συμβαίνει.

Η Λεμάν πηγαίνει στην καφετέρια, που βρίσκεται ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Μαλώνει τον γιο της αλλά εκείνος γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά της και της ζητάει να επιστρέψει αμέσως σπίτι τους γιατί εκείνος θα μείνει να βοηθήσει τον Εμιρχάν με τα μαθήματά του. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεγιά αλλά η κοπέλα δεν είναι εκεί. Διαβάζει όμως το γράμμα από την Αγγλία και απογοητεύεται. Πιστεύει πως η Σουρεγιά έχει αποφασίσει να πάει στην Αγγλία. Η Βιλντάν συνεχίζει να ενημερώνει για τα πάντα την Παρλά και εκείνη της ζητάει να παρακολουθεί συνεχώς τον Κερέμ και τη Σουρεγιά. Η Βιλντάν θαυμάζει την τακτική της Παρλά.

Η Ζουλιντέ έχει επιστρέψει σπίτι της και θυμάται τις στιγμές που πέρασε μαζί με τον Σαφάκ αλλά και την επέμβαση της μητέρας του. Ο Σαφάκ μιλάει με τη μητέρα του για τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν πιστεύει πως η Ζουλιντέ είναι μια ύπουλη, πονηρή γυναίκα και ο Σαφάκ τη διαβεβαιώνει πως η Ζουλιντέ είναι μια πολύ καλή γυναίκα. Αρχίζουν να τσακώνονται και ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στη μητέρα του και φεύγει θυμωμένος. Η Αλέβ προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση προς όφελος της. Ο Κερέμ νιώθει απαίσια γιατί πιστεύει πως η Σουρεγιά έχει αποφασίσει να φύγει και νιώθει πως δεν νοιάζεται καθόλου για όσα ωραία μοιράστηκαν όλο αυτόν τον καιρό...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ