Breaking News

ELIF: Επεισόδια 881 - 882 - 883 , 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 12/7/21 - Επεισόδιο 881: Ο Βεϊσέλ πηγαίνει με τους άντρες του Ταρίκ στο συνεργείο. Το αυτοκίνητο τους δεν έχει τίποτα αλλά το σχέδιο τους είναι να απομακρύνουν τον Βεϊσέλ από το μαγαζί του. Ο Κερέμ πείθει την Παρλά να πάνε στο νοσοκομείο. Η Παρλά θέλει να φύγει από το νοσοκομείο και ψάχνει τρόπο για να τα καταφέρει γιατί ξέρει πως μόλις ο γιατρός δει την πληγή της θα καταλάβει το ψέμα της. Πριν εξετάσει ο γιατρός την Παρλά, η κοπέλα υποκρίνεται ότι παθαίνει νευρική κρίση και έτσι ο γιατρός κάνει την έκθεσή του χωρίς να την εξετάσει.

Ο Βεϊσέλ βοηθάει τους άντρες του Ταρίκ με το αυτοκίνητό τους και ένας από αυτούς προσπαθεί να τον μαχαιρώσει ενώ δεν τον βλέπει. Οι συνεργάτες του όμως τον σταματάνε και του λένε πως δεν έχουν πάρει ακόμα τέτοια εντολή από τον Ταρίκ και πρέπει να περιμένουν. Η Τουλάι λέει στη Ζουλιντέ πως ανησυχεί για τον Βεϊσέλ γιατί δεν της άρεσαν καθόλου οι άντρες, που έχει πάει να βοηθήσει. Η Σουρεγιά εξηγεί στην Ελίφ πως η Παρλά αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ο Κερέμ τη βοηθάει. Η Ελίφ της απαντάει πως αφού είναι μαζί της ο Κερέμ όλα θα πάνε καλά και θα είναι ασφαλής.

Η Σουρεγιά ανησυχεί για την Παρλά. Αναρωτιέται πως αισθάνεται ο Κερέμ για όλα όσα συμβαίνουν. Δεν ξέρει αν τη βοηθάει επειδή είναι φίλοι ή κάτι περισσότερο. Αναρωτιέται επίσης τι ήθελε να της πει ο Κερέμ πριν εισβάλει η Παρλά στο δωμάτιο. Ο Κερέμ ανησυχεί για την Παρλά αλλά θέλει να μιλήσει και στη Σουρεγιά. Ξέρει πως ο χρόνος περνάει και πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την απόφαση της Σουρεγιά γιατί δεν θέλει να φύγει για την Αγγλία και να τη χάσει...


Τρίτη 13/7/21 - Επεισόδιο 882: Η Παρλά μένει στον ξενώνα της έπαυλης και συνεχίζει να παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της. Ο Τσαγκλάρ της τηλεφωνεί και εκείνη τον ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις και του ζητάει να εξαφανιστεί για λίγο καιρό. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στους άντρες του και τους ζητάει να μιλήσουν με τον Βεϊσέλ και να πάρουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη και ο Κερέμ τον ενημερώνει για το τι συνέβη στην Παρλά. Ο Ταρίκ υποκρίνεται ότι λυπάται για την κοπέλα αλλά στη συνέχεια την κατακρίνει αφήνοντας να εννοηθεί πως η Παρλά δεν μπορεί να είναι τόσο αθώα όσο θέλει να παρουσιάζεται. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια διαφωνούν μαζί του και τον επιπλήττουν.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο του και η Χουμεϊρά τον ακολουθεί αλλά καταλήγουν να τσακώνονται. Η Χουμεϊρά τον ρωτάει αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του αλλά ο Ταρίκ έχει βαρεθεί τη ζήλια της και φεύγει. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει αλλά χαίρεται όταν μαθαίνει πως τσακώθηκε με τη γυναίκα του. Η Βιλντάν παίζει με τα νεύρα της Σουρεγιά καθώς της λέει πως ο Κερέμ είναι στο δωμάτιο της Παρλά και τη φροντίζει. Συνεχίζει λέγοντας πως η Παρλά είναι πολύ τυχερή, που έχει στη ζωή της τον Κερέμ. Η Σουρεγιά προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια της. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως δεν θα της επιτρέψει να παντρευτεί τον Τζεμ. Η Ράνα συνεχίζει να παίζει μαζί του το επικίνδυνο παιχνίδι της. Ο Ταρίκ καλεί τους άντρες του και τους ζητάει να αφήσουν τον Βεϊσέλ και να ασχοληθούν με τον Τζεμ.

Ο Ταρίκ είναι τόσο εξοργισμένος με τον επικείμενο γάμο της Ράνα, που σε αυτή τη φάση δεν τον ενδιαφέρει καν η Μελέκ. Η Παρλά ευχαριστεί τον Κερέμ για όλα όσα κάνει για εκείνη και τον αγκαλιάζει. Η Σουρεγιά τους βλέπει και πιστεύει πως κάτι εpωτικό υπάρχει ανάμεσα στον Κερέμ και την Παρλά. Οι άντρες του Ταρίκ πιάνουν τον Τζεμ και τον παρουσιάζουν μπροστά στο αφεντικό τους. Ο Ταρίκ τον χτυπάει και τον αναγκάζει να μιλήσει. Ο Τζεμ παραδέχεται πως η Ράνα έχει σχεδιάσει τα πάντα για να τον κάνει να ζηλέψει. Τώρα ο Ταρίκ ξέρει όλη την αλήθεια και επιστρέφει σπίτι του χαρούμενος. Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Πριν από λίγο είχαν καυγά και τώρα ο Ταρίκ συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Στην πραγματικότητα ο Ταρίκ είναι χαρούμενος γιατί ξέρει τα πάντα για τα παιχνίδια και τα σχέδια της Ράνα. Ενώ ο Ταρίκ βρίσκεται στο μπάνιο, λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό του για κράτηση εισιτηρίων για το Μπαλί με ημερομηνία λίγο μετά τον τοκετό της γυναίκας του. Η Χουμεϊρά σκέφτεται πως δεν μπορεί αυτά τα εισιτήρια να είναι για εκείνους. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και έχει πολύ καλή διάθεση, γεγονός που προβληματίζει τη Ράνα. Όταν πηγαίνει στο γραφείο της βρίσκει τα εισιτήρια για το Μπαλί, για εκείνη και τον Τζεμ. Η Ράνα δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά ο Ταρίκ, τώρα που γνωρίζει όλη την αλήθεια, παίζει το δικό του παιχνίδι...


Τετάρτη 14/7/21 - Επεισόδιο 883: Ο Ταρίκ συμπεριφέρεται όμορφα ακόμα και στη Φιλίζ, η οποία σχολιάζει την αλλαγή στη διάθεσή του με την Μπιρτσέ. Ο Ταρίκ παίζει το παιχνίδι του και λέει στη Ράνα ότι αγαπάει τη γυναίκα του και της εύχεται κάθε ευτυχία με τον Τζεμ. Η Ράνα γίνεται έξαλλη αλλά καταφέρνει να το κρύψει. Τηλεφωνεί στον Τζεμ αλλά δεν απαντά καθώς οι άντρες του Ταρίκ τον κρατάνε. Η Λεμάν λέει στην Αλέβ πως ο γιος της είναι ιδιοκτήτης ενός υπέροχου σπιτιού και εκείνη τρελαίνεται από τη χαρά της αφού θέλει να παντρευτεί τον Σαφάκ για τα χρήματα, που έχει η μητέρα του. Η Λεμάν της προτείνει να πάνε να το δούνε και η Αλέβ συμφωνεί ενθουσιασμένη. Η κοπέλα πιστεύει πως πλέον είναι κοντά στο στόχο της.

Η Λεμάν και η Αλέβ κατευθύνονται στο σπίτι που ζει πια η Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ τις βλέπει στο δρόμο και καταλαβαίνει πως πάνε να δούνε το σπίτι του. Ξέρει πως με κάποιο τρόπο πρέπει να αλλάξει τα σχέδιά τους. Έτσι τις καλεί να πάνε όλοι μαζί στην παραλία να πιούνε ένα τσάι και δέχονται, προς μεγάλη του ανακούφιση. Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για δουλειά αλλά εκείνος είναι χαμένος στις σκέψεις του. Ο Γιουνούς κατανοεί το πρόβλημα του φίλου του και του λέει πως πρέπει να μιλήσει σύντομα στη Σουρεγιά για τα αισθήματά του, πριν να είναι πολύ αργά. Η Ράνα στέλνει μηνύματα στον Τζεμ αλλά το τηλέφωνο του είναι στα χέρια του Ταρίκ και της απαντάει εκείνος δίνοντας της ραντεβού στο σπίτι της το απόγευμα. 

Όταν χτυπάει το κουδούνι της, η Ράνα βλέπει τον Ταρίκ αντί για τον Τζεμ, που περίμενε. Ο Ταρίκ της λέει πως γνωρίζει το παιχνίδι που παίζει με τον Τζεμ. Στην αρχή η συζήτησή τους είναι έντονη αλλά στη συνέχεια μιλάνε για τη σχέση τους. Η Ράνα του λέει πως δεν μπορεί να είναι ξανά μαζί του αν δεν χωρίσει από τη γυναίκα του. Ο Ταρίκ δέχεται τον όρο της και της δίνει τον λόγο του, γεγονός που εκπλήσσει τη Ράνα. Την ίδια ώρα, η Χουμεϊρά βλέπει εφιάλτη πως ο Ταρίκ αγκαλιάζει μια άλλη γυναίκα αλλά χωρίς να μπορεί να δει το πρόσωπό της. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως τα εισιτήρια για το Μπαλί είναι για τους δυο τους και εκείνη ενθουσιάζεται αλλά ζητάει από τον Ταρίκ να έχει χωρίσει από τη γυναίκα του μέχρι την ημέρα του ταξιδιού...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ