Breaking News

ELIF: Επεισόδια 899 - 900, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 9/8/21 - Επεισόδιο 899: Ο Βεϊσέλ έχει τη διεύθυνση, όπου κρατείται η Μελέκ αλλά πριν πάει εκεί, περνάει από το μαγαζί και παίρνει μαζί του ένα όπλο. Η Τουλάι τον βλέπει και τον αγκαλιάζει χαρούμενη. Ο Βεϊσέλ της λέει πως έχει κρύψει κάπου τη Μελέκ και πηγαίνει να την πάρει. Η Ιντζί τον αγκαλιάζει και εκείνη και ο Βεϊσέλ υπόσχεται να γυρίσει πριν επιστρέψει από το σχολείο της. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι όπου βρίσκεται η Μελέκ και πυροβολεί τους άντρες του Ταρίκ. Μπαίνει στο σπίτι και λύνει τη Μελέκ.

Ο Ταρίκ φτάνει εκεί και βλέπει τους άντρες του στο χώμα. Ο Βεϊσέλ και η Μελέκ όμως έχουν φύγει. Η Μελέκ λέει στον Βεϊσέλ πως ο άντρας, που την απήγαγε, της είπε ότι θα τη σκοτώσει, όπως τον Γιουσούφ. Ο Βεϊσέλ φέρνει τη Μελέκ στο σπίτι της Ζουλιντέ, το οποίο φυλάει η αστυνομία. Ο Βεϊσέλ τους λέει πως πρέπει να κάνει κάτι ακόμα και πηγαίνει στο μαγαζί για να βάλει στη θέση του το όπλο και να πάρει το δώρο της Ιντζί, που είχε αφήσει νωρίτερα εκεί. Στην επιστροφή του στο σπίτι όμως τον σταματάει ο Ταρίκ και τον πυροβολεί στο στήθος. Ο Βεϊσέλ πέφτει νεκρός.

Στη συνέχεια ο Ταρίκ παρακολουθεί το σπίτι, όπου βρίσκονται η Μελέκ, η Ζουλιντέ και η Τουλάι και θέλει να ξεμπερδεύει μαζί τους μια και καλή αλλά βλέπει την αστυνομία και αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ μιλάει στην Τουλάι και στη Ζουλιντέ για ό,τι συνέβη και τους λέει πως χρωστάει τη ζωή της στον Βεϊσέλ. Η Μέλεκ ξέρει πια πως αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει είχε σκοτώσει και τον Γιουσούφ και πως το ατύχημα με το αυτοκίνητο ήταν σχεδιασμένο από τον ίδιο άνθρωπο. Κάποιος βρίσκει τον Βεϊσέλ στο δρόμο και ειδοποιεί ασθενοφόρο. Οι σειρήνες τραβούν την προσοχή της Τουλάι. Ακολουθεί το ασθενοφόρο και βλέπει την αστυνομία και τον Βεϊσέλ νεκρό...


Τρίτη 10/8/21 - Επεισόδιο 900: Ο θάνατος του Βεϊσέλ συγκλονίζει την Τουλάι, την Ιντζί και τη Ζουλιντέ. Πέθανε πριν μάθει ότι η Τουλάι είναι έγκυος. Το σοκ είναι μεγάλο για όλους. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία για μια σημαντική συνάντηση στην οποία ο Κερέμ δεν μπορεί να παρευρεθεί. Ο Ταρίκ είναι ευχαριστημένος γιατί ο Βεϊσέλ είναι νεκρός και η Μελέκ δεν έχει κανέναν πια να την προστατεύει. Η Τουλάι και η Ιντζί είναι σε άθλια κατάσταση. Το ίδιο και η Μελέκ, που νιώθει ότι ο Βεϊσέλ πέθανε εξαιτίας της και τώρα εξαιτίας της το μωρό του θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα. Η Βιλντάν ζητάει από την Ελίφ να μην πει σε κανέναν ότι χτύπησε. 

Η Σουρεγιά αναζητά τον Κερέμ στην κουζίνα και η Βιλντάν της λέει πως της ζήτησε να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό της Παρλά και πήγε στο νοσοκομείο. Ο Κερέμ πηγαίνει στην Παρλά φαγητό, περιοδικά και ένα laptop για να την κάνει να νιώσει καλύτερα αλλά η κοπέλα παθαίνει νευρική κρίση και του λέει πως όλα της θυμίζουν όσα δεν θα μπορέσει να κάνει επειδή δεν θα περπατήσει ξανά. Δεν θα μπορέσει ποτέ να παντρευτεί και η σκέψη αυτή την κάνει δυστυχισμένη. Η νοσοκόμα της δίνει ένα ηρεμιστικό. Ο Κερέμ νιώθει τύψεις για το κακό που προκάλεσε άθελα του στην Παρλά. Νιώθει τόσο ένοχος που φτάνει στο σημείο να της προτείνει να τον παντρευτεί, αποφασισμένος να προσφέρει στην Παρλά όλα όσα επιθυμούσε πριν το ατύχημα...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ