Breaking News

Φαίη Σκορδά για Γιώργο Λιάγκα: «Έχουμε μία επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από ερώτηση στο Πρωινό αν τα έχει ξαναβρεί με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά καθώς τους ρώτησε "Πώς είναι η σχέση σας; Γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε!". Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε:

«Όντως έχει γραφτεί και να απαντήσουμε. Έχουμε μία επαγγελματική σχέση καθαρά. Δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι, για μένα, χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά - το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου - για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, που είναι πολύ δύσκολη, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί. Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους.

Εάν υπήρχε έστω μία πιθανότητα να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δε θα χωρίζαμε... Με πολύ μεγάλη ωριμότητα, μαζί, πήραμε αυτή την απόφαση και ήταν οριστική.

Το ό,τι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μία πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, ό,τι και να γίνει. Οπότε, όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν».