Breaking News

Παντρεύτηκαν η Gwen Stefani και ο Blake Shelton (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν υπάρχει αμφιβολία αυτή τη φορά ότι η 51χρονη Gwen Stefani και ο 45χρονος Blake Shelton έχουν παντρευτεί», ανέφερε χθες δημοσίευμα της Page Six, με την είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Λίγες ώρες αργότερα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στο Instragram, επιβεβαιώνοντας την είδηση.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουλίου στο ράντσο του Shelton στην Οκλαχόμα, με τις πηγές να αναφέρουν το προηγούμενο διάστημα ότι ο Αμερικανός τραγουδιστής έχτισε ένα παρεκκλήσι με την πρόθεση να παντρευτεί εκεί την αγαπημένη του.

Τον Ιούλιο του 2015, ο Shelton υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη Miranda Lambert, τη δεύτερη σύζυγό του, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Στη συνέχεια, λίγες μόνο εβδομάδες αργότερα, η Stefani και ο Gavin Rossdale ξάφνιασαν τους θαυμαστές τους, ανακοινώνοντας ότι χωρίζουν μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton ήρθαν κοντά το 2015 μετά από τη συνάντησή τους ως coaches στο «The Voice» του NBC. Τότε, ήταν και οι δύο διαζευγμένοι. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Οκτώβριο του 2020.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν σε μερικά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των "Nobody But You", "Happy Anywhere" και "You Make It Feel It Like Christmas".