Breaking News

Η συγκινητική ανάρτηση της Μ. Τσέγκου για τον ανιψιό της: «Αυτός ήταν ο Άγγελός μας» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το μεσημέρι της Τρίτης, συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Μάγδα Τσέγκου, η οποία πενθεί την απώλεια του ανιψιού της, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/7) στην Πρέβεζα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του ανιψιού της, που ήταν 14-15 ετών. Στη λεζάντα έγραψε:

«Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας.

"Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου" μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλό.

Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού.

Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές σας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας. Η οικογένειά μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ.

Αυτός ήταν ο Άγγελός μας.»