Breaking News

Jennifer Lopez - Ben Affleck: «Χαμένοι» στον έpωτά τους - Ρομαντική απόδραση για τα γενέθλια της τραγουδίστριας (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν κρύβουν πλέον τον έpωτά τους η Jennifer Lopez και o Ben Affleck, οι οποίοι είχαν αρραβωνιαστεί και χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου, ενώ επανασυνδέθηκαν τον Απρίλιο του 2021.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Saint-Tropez, σε μία ρομαντική απόδραση για τα 52α γενέθλια της  Jennifer Lopez, που τα γιόρτασε χθες, Σάββατο.

Η Daily Mail δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες (δείτε πιο κάτω), με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό να ανεβάζει και η ίδια στο Instagram το πρώτο στιγμιότυπο, που τη δείχνει να φιλάει τον 48χρονο Αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη.


Σύμφωνα με τη Daily Mail το ζευγάρι ταξίδεψε από το Λος Άντζελες με ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ, φτάνοντας περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νότια Γαλλία. Κατόπιν επιβιβάστηκε σε ένα πολυτελές mega-yacht 130 εκατομμυρίων δολαρίων, που ονομάζεται Valerie. Οι δυο τους καταγράφηκαν στο κατάστρωμα σε τρυφερές στιγμές.


Το εντυπωσιακό σκάφος διατίθεται στην αγορά για 130 εκατομμύρια δολάρια και πωλείται από την Dynamiq Brokerage. Οι τιμές ενοικίασης δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Αυτή τη στιγμή ανήκει στον Ουκρανό δισεκατομμυριούχο και γκουρού χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Rinat Akhmetov, που είναι ο 327ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.


Πριν λίγες ημέρες μία πηγή ισχυρίστηκε στο People ότι η Lopez είναι «τρελά εpωτευμένη» με τον Affleck και πιστεύει ότι θα συνεχίσουν να είναι μαζί.


Μία άλλη πηγή είπε στο "ET (Entertainment Tonight) Online" ότι και οι δύο είναι «πλήρως αφοσιωμένοι» στη σχέση τους, ωστόσο έχουν συμφωνήσει πως δεν βιάζονται να παντρευτούν.

Επίσης, η πηγή τόνισε ότι η Lopez, που ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής, είναι μια καλή επιρροή για τον Affleck, ο οποίος έδωσε στο παρελθόν μάχη με τον εθισμό του στο αλκoόλ.



Εκτός από το στιγμιότυπο, που τη δείχνει να φιλάει τον Affleck, η Jennifer Lopez ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, όπως και ένα βίντεο. Στα 52 της παραμένει εντυπωσιακή και σeξι...



Να σημειωθεί ότι ο Ben Affleck είχε χωρίσει με την Ana de Armas τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης. Η Jennifer Lopez χώρισε τον Απρίλιο με τον αρραβωνιαστικό της και πρώην παίκτη του μπέιζμπολ Alex Rodriguez.

Ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η Jennifer Lopez έχει δύο 13χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.