Breaking News

Σ. Κατσούλης για Μ. Ρουμελιώτη: «Ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισαν ότι η σχέση τους είναι πλέον φιλική ο νικητής του φετινού Survivor Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στη διαδικτυακή εκπομπή «Ιδιωτική Κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη, όπου μίλησαν για τη ζωή τους και τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων... Μου τη δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα, πριν χωρίσουμε, μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του», είπε - μεταξύ άλλων - η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί στη ζωή μου ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου, δεν ξέρω... Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε και τελείωνα. Ήμουν σε άδεια απολύσεως. Η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα τα νεύρα μου από το στρατό, αλλά και γιατί τα μαγαζιά μου ανοιγόκλειναν λόγω κορονοϊού. Έκανα ζήλιες...», τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε το βίντεο.