Breaking News

Κλέλια Ρένεση: Ποζάρει γuμvή και στέλνει μήνυμα κατά της κακοποίησης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η Κλέλια Ρένεση για να στείλει το μήνυμά της κατά της κακοποίησης των γυναικών. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν, όταν πόζαρε γuμvή στη θάλασσα με τη νεογέννητη κόρη της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γuμvούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα κι εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ' αυτήν. Γuμvές και οι δύο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας.

Όσα αίσχη και να γίνουν, όσο κι αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεσή σου.

Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή και την θεριεύουμε, κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα.

Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδοvής σου και όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερέν και τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδοvής.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας και την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες σας και όποιο τσoγλάνι ασeλγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος.