Breaking News

Ξεγέλασαν ηθοποιούς και τους έκαναν... σερβιτόρους: Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» για το περιστατικό, στο οποίο ξεγέλασαν τρεις ηθοποιούς και τους έκαναν σερβιτόρους σε μια δεξίωση αρραβώνα.

Το περιστατικό είχε γίνει γνωστό πριν λίγες ημέρες από την παράταξη «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών», που ανέφερε στο Facebook:

«Γνωστή εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών και διοργάνωσης εκδηλώσεων, κάλεσε ηθοποιούς και άλλους εργαζόμενους κατόπιν επιλογής, για δοκιμαστικό γύρισμα. Κατά το γύρισμα, οι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν, έπρεπε να υποδυθούν τους σερβιτόρους σε μια δεξίωση αρραβώνα.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του γυρίσματος και αφού αυτό διήρκεσε 10 περίπου λεπτά, μετά την αποχώρηση του συνεργείου, οι συνάδελφοι αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ, οικείου προσώπου της παραγωγής όπου κλήθηκαν να συνεχίσουν να εξυπηρετούν εκ μέρους του catering και να σερβίρουν τους καλεσμένους!!! Αμέσως μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων, η εν λόγω παραγωγός έβγαλε εβδομήντα ευρώ να τα μοιραστούν.»


Οι 3 ηθοποιοί ήταν κοπέλες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ήρθε μία καταγγελία στο Δ.Σ. του ΣΕΗ από τα κoρίτσια και την εξετάσαμε. Θα έρθουν να καταθέσουν, ενώ θα εξετάσουμε και την άλλη πλευρά. Τα κoρίτσια υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον αρραβώνα της κόρης της κυρίας αυτής. Όταν διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, το Σωματείο μας θα κινηθεί νομικά».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ.