Breaking News

Οι πρώτες δηλώσεις της Χ. Κεφαλά από το νοσοκομείο: «Ήμουν θετική και μου γύρισε σε πνευμονία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Κεφαλά είχε απουσιάσει από τον ημιτελικό του Survivor και το βράδυ του τελικού ενημέρωσε, μέσω Instagram, ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λόγω επιπλοκών του κορονοϊού... H Χριστίνα είπε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό στο Live News του Mega.

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Αcun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουν θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα ψιλοπυρετό τρεις μέρες γι’ αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση.

Ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμά μου, τη γυμναστική μου και πήγαινα για τρέξιμο, ένιωθα πολύ κουρασμένη. Και την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι... έχω δέκατα, άλλα δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες. Μετά από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό».

Μετά την περιπέτειά της, η ίδια λέει πως ο εμβολιασμός είναι η καλύτερη ασπίδα και, κάνοντας την αυτοκριτική της, υποστηρίζει πως ήταν λάθος ότι το αμελούσε.

Δείτε το βίντεο του Mega.