Breaking News

Β. Παναγοπούλου: «Οι μαμάδες έχουν ευθύνη, πρέπει να μάθουμε τους γιους μας να σέβονται τις γυναίκες» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, η Βάσια Παναγοπούλου - που φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Καλοκαίρι #Not» - είπε στην Ελένη Τσολάκη για τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουν οι άντρες προς τις γυναίκες:

«'Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα ώστε να μπορέσουμε να πείσουμε τους άντρες ότι αξίζουμε σεβασμό. Έχω δυο γιους. Θεωρώ ότι οι μαμάδες έχουν  τεράστια ευθύνη...

Αν δεν μάθεις το γιο σου να σέβεται καταρχήν εσένα - πρώτα να σεβαστεί τη μάνα του - και κατ'  επέκταση να σέβεται όλες τις γυναίκες, δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι κάποια στιγμή θα καλυτερέψει ο κόσμος».  


Νωρίτερα, η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας μίλησε για το γνωστό και αγαπημένο σε όλους θεατρικό έργο «Ανθισμένες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, που... «ανθίζει» στο καλοκαιρινό Θέατρο Χυτήριο - Σημείο Πολιτισμού.

Οι «Ανθισμένες μανόλιες» είναι ένα βαθιά κοινωνικό έργο που αντιμετωπίζει δραστικά τη μοναξιά της σύγχρονης γυναίκας. Ένα έργο στέρεο, καλογραμμένο, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Όλοι οι ρόλοι στην υπόθεση είναι πρωταγωνιστικοί και κινούνται μέσα σε χρόνο οικειότητας και κλίμα καθημερινότητας, έτσι που το κομμωτήριο - κεντρικός τόπος συνάντησης των ηρώων, γίνεται μια μικρή και κλειστή κοινωνία.

Σε μια κωμόπολη του αμερικανικού Νότου, το κομμωτήριο έχει γίνει στέκι για έξι γυναίκες της διπλανής πόρτας. Εκεί μοιράζονται τις χαρές και λύπες τους, λένε τα μυστικά τους και ανταλλάσσουν συμβουλές. Όταν μία από αυτές παρουσιάζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, οι υπόλοιπες πέντε της συμπαρίστανται με τον πιο τρυφερό τρόπο. Το πρόβλημα της μιας γίνεται πρόβλημα και της άλλης και έτσι γίνεται η ένωση. Αναγνωρίζουν η μια το πρόβλημα της άλλης...

Συντελεστές

Παίζουν: Άννα Αδριανού, Ηρώ Μουκίου, Βάσω Γουλιελμάκη, Κατερίνα Μπιλάλη, Κρίστη Παπαδοπούλου

Απόδοση - σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Αθηνά Τρανούλη
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης
Φωτογραφίες: Γιώργος Στεργιόπουλος
Δημόσιες σχέσεις: Νταίζη Λεμπέση
Παραγωγή: Βάσια Παναγοπούλου.

Προπώληση εισιτηρίων: Ticketplus.gr