Breaking News

Σάντρα Βουτσά: Ανήμερα των γενεθλίων της ανέβασε αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η απώλεια του Κώστα Βουτσά στις 26 Φεβρουαρίου 2020 είχε σκορπίσει θλίψη στο πανελλήνιο. Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Σάντρα Βουτσά ανέβασε την Κυριακή μια αδημοσίευτη φωτογραφία στο Instagram, που τη δείχνει στην αγκαλιά του μπαμπά της όταν ήταν μικρή.

Μαζί τους ποζάρει και η μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ, που ήταν η πρώτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά και είχε φύγει από τη ζωή στις 5 Ιανουαρίου 2020. Στη λεζάντα έγραψε:

«Birthday Girl!!! Πριν πολλαααα χρόνια γεννήθηκα κι εγώ και μεγάλωσα με δυο γονείς που μου έδωσαν πολλή, αστείρευτη αγάπη... όπως και η υπόλοιπη οικογένεια... οι θείες μου, τα ξαδέλφια μου, η γιαγιά μου (η γιαγιά Μπρόγιερ, γιατί οι παππούδες και η άλλη γιαγιά έφυγαν πολύ νωρίς) η οποία με αγαπούσε τόσο πολύ, που με έσφιγγε τόσο δυνατά κι εγώ της φώναζα ότι θα σκάσω... από αγάπη!!!

Έφτασα λοιπόν σήμερα, μέχρι εδώ, κι αυτή η τεράστια και ατελείωτη ποσότητα αγάπης που έχω πάρει στη ζωή μου, με κρατάει ακόμα δυνατή και γεμίζει ζεστασιά την καρδιά μου, παρόλο που η ζωή (...όλων μας!) έτσι όπως την ξέραμε, σε όλα τα επίπεδα, έχει ανατραπεί πλήρως... 

Η αγάπη όμως μου δίνει δύναμη να προχωρώ και να μην... καταθέτω τα όπλα!!! Να αγαπάτε και να σας αγαπούν πολύ... η ευχή, μέσα από την καρδιά μου!!!».