Breaking News

Survivor - Αδερφή Μαριαλένας: «Αν ήξερε πώς παρουσιάζεται η σχέση της με τον Σάκη θα το είχε σταματήσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «'Ελα Χαμογέλα» μίλησε η αδερφή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, λίγες ώρες πριν τον αποψινό ημιτελικό του Survivor. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνάντηση των φιναλίστ με τις οικογένειές τους, ενώ είπε για τη σχέση της αδερφής της με τον Σάκη Κατσούλη:

«Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, περίμενα να στείλει ένα μήνυμα σε μένα ή στη μαμά μου να μας πει "θέλετε να πω κάτι στη Μαριαλένα τώρα που θα είμαι κοντά της;". Δεν μας είπε κάτι. Εμείς μάθαμε από την τηλεόραση ότι θα πάει ο Σάκης. Αν το ήξερα νωρίτερα θα του είχα στείλει και μήνυμα για να της πει κάποια πράγματα, να την εμψυχώσω.

Δεν ξέρω αν έχουν σχέση. Είχαν όντως έναν έντονο χωρισμό. Θεωρώ ότι οι συνθήκες εκεί τους έφεραν πιο κοντά. Ακόμα και με τον χειρότερο εχθρό σου να ναυαγήσεις θα πρέπει να συνυπάρξεις. Δεν ξέρω τι έχουν πει και τι της έχει πει ο Σάκης... Η αδερφή μου αυτό που βλέπουμε αυτό είναι. Δεν ξέρω για τον Σάκη. Από την αδερφή μου αυτό που βλέπουμε είναι τελείως αληθινό. Έτσι είναι η αδερφή μου... 

Δε νομίζω ότι είναι στημένο από εκείνους, πιστεύω πως αυτό τους βγαίνει. Αν ήξερε η αδερφή μου ότι αυτό εδώ παρουσιάζεται έξω με αυτό τον τρόπο, θα το είχε σταματήσει από την πρώτη μέρα. Αλλά δεν ξέρει τι γίνεται, είναι σε άλλον πλανήτη...».

Δείτε το βίντεο.