Breaking News

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για όλα - Ο Σάκης Κατσούλης και τα δάκρυα για τον Γιώργο Λιβάνη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θέλω να μιλήσουμε με τον Γιώργο (Λιβάνη) και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση... που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό...»
, είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ξέσπασε σε δάκρυα.

Η Μαριαλένα δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Survivor και το μεσημέρι της Δευτέρας μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Μεταξύ άλλων, είπε στο «Love it»:

«Τον Σάκη (Κατσούλη) τον είδα στο πρώτο κάστινγκ με τα αγωνίσματα και έπαθα σοκ. Είχα κάνει μόνη μου τη δήλωση. Μετά τον είδα στο τελικό κάστινγκ. Την πρώτη φορά με πήρε αγκαλιά και μου είπε ότι ξέρει πως θα τα καταφέρω. Είχαμε χωρίσει και δε μιλούσαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Συμβαίνει... Νομίζω ότι, όταν συναντηθήκαμε, δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δύο, δε θυμάμαι ακριβώς... Δεν είχαμε καμία άλλη επικοινωνία. Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, έπαθα σοκ.

Στο παιχνίδι δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη. Είχαμε χωρίσει άσχημα και δεν είχαμε μιλήσει για να λύσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί, ένιωθα πιεσμένη, μπήκε και ο Σάκης με τη Χριστίνα και έπαθα "εγκεφαλικό". Ένιωθα ότι με δουλεύουν, ένιωθα πραγματικά πειραματόζωο. Μετά, όταν μίλησα με τον Σάκη και με τη Χριστίνα - με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα -, λύθηκαν όλα.

Είναι σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου μέσα στο παιχνίδι. Όταν λέω "τέλος" το εννοώ, δεν ξέρω αν θα έδινα άλλη ευκαιρία. Θα δείξει το μέλλον...

Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από αυτά... Γελάω με αυτά που ακούστηκαν. Πιο πιθανό θα ήταν να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος...

Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Τον εκτιμώ πολύ γι' αυτό. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα. Ο καθένας θα μπορούσε να παρεξηγήσει την εικόνα που έβγαινε έξω με μένα και τον Σάκη. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, θέλω να κάνουμε μια συζήτηση.

Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη γενικά... Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από τον Γιώργο, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί.

Θέλω να μιλήσουμε και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση... που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό...

Μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές ήταν ο Σάκης εκεί να με ξεκλειδώνει, αλλά ήμουν κι εγώ γι’ αυτόν όταν ξέφευγε. Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα... ήταν η πραγματικότητά μου. Είναι όλες αυτές οι ερωτήσεις ακόμα στο μυαλό μου κι εμένα... Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη, όμως, σκεφτόμουν ότι δε θα το παρεξηγήσει γιατί με ξέρει. Ωστόσο, όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα το παρεξηγούσα... Εκεί όλα διογκώνονται... Μπορεί έξω να θέλεις μια αγκαλιά, στο παιχνίδι θέλεις δέκα...».

Δείτε τη συνέντευξη.