Breaking News

Survivor - Κόρομι για Τριαντάφυλλο: «Δεν του στέρησα το φαγητό» - Η on air έκπληξη της συντρόφου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Love it» ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος πήρε την 4η θέση στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στην εκπομπή τον περίμενε και μία έκπληξη, καθώς τηλεφώνησε η όμορφη σύντροφός του, η Τίνα Τριανταφύλλου, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.

«Είναι το καλύτερο παιδί. Δεν το λέω επειδή τον αγαπάω, αλλά είναι ο καλύτερος. Όταν τον έβλεπα στο Survivor, σκεφτόμουν ότι κάτι γίνεται και δεν το δείχνουν. Ο Γιώργος δεν τσαντίζεται ποτέ χωρίς λόγο», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κόρομι είπε για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο και την απόφασή του να μην δίνει στον τραγουδιστή - για ένα χρονικό διάστημα - να φάει από τα ψάρια που έπιανε:

«Ουσιαστικά, στο παιχνίδι μεγεθύνονται όλα επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση.

Ήμασταν για ένα μήνα κοντά. Η απομάκρυνσή του έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι κοιτάς η ομάδα να είναι καλά... Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα... Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση...

Δεν του στέρησα το φαγητό. Αν δεν είχαμε καθόλου φαγητό δε θα έκανα το ίδιο. Είχαμε φαγητό, τις προμήθειες. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες στη θάλασσα είναι τόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση και σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει και το είχαν κάνει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο... Του είχα δώσει μετά φαγητό».

Δείτε τη συνέντευξη.