Breaking News

Survivor - Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα: «Την αγαπάω, δε θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σάκης Κατσούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Love it», όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor και τη νίκη του στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Μεταξύ άλλων, είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη προς το τέλος της συνέντευξης:

«Με τη Μαριαλένα δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για μετά το παιχνίδι, για το τι θα γίνει μεταξύ μας. Τώρα,  λίγες ώρες μετά τον τελικό, δεν ξέρω ακόμα τι μου γίνεται. Μέσα στο παιχνίδι ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Τώρα θα είμαστε στην κανονική μας ζωή, όπως πριν.

Τη λατρεύω, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Την αγαπάω, δε θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου και θα το προσπαθήσω. Από εκεί και πέρα το εpωτικό είναι διαφορετικό κομμάτι. Δε θα μπορείς να μιλάς με αυτόν τον άνθρωπο επειδή απλά θα έχει σχέση;

Πριν μπει στο Survivor, είχα ακούσει φήμες πως η Μαριαλένα είχε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, αλλά με την ίδια δεν είχα μιλήσει. Τον Γιώργο Λιβάνη τον είχα ντύσει σε κάποια live, σε κάποιες εμφανίσεις. Είχαμε πάει με τη Μαριαλένα στο μαγαζί που τραγουδούσε. Ερχόταν από το μαγαζί, είχαμε κοινούς γνωστούς, αλλά δεν ήμασταν φίλοι.

Δε θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να διεκδικήσω μια κοπέλα που βρίσκεται αλλού».

Δείτε τη συνέντευξη.