Breaking News

Συγκινημένος ο Νίκος Βέρτης: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος μου μιλούσε σαν πατέρας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου μίλησε τη Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Νίκος Βέρτης. Εμφανώς συγκινημένος, είπε στη Ρίτσα Μπιζόγλη:

«Η αλήθεια είναι ότι με τίμησε πάρα πολύ ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ήταν το καλλιτεχνικό μου πρότυπο. Στην πορεία, αφού τον γνώρισα και σαν άνθρωπο, έγινε και πρότυπο ανθρώπου. Είμαι πολύ πολύ λυπημένος γιατί πίστευα ότι θα τον άκουγα ξανά. Έτυχε αρκετές φορές να περάσει περιπέτειες υγείας, όμως κάθε φορά που τις ξεπερνούσε, επανερχόταν δυναμικά στη σκηνή. Η σκηνή του έδινε πολύ μεγάλη δύναμη.

Ήμουν από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους, που μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας. Μου εξομολογήθηκε στιγμές της ζωής του, που νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να γραφτούν κάποια στιγμή. 

Ήταν ένας θρύλος, ένας μύθος. Η ζωή του ήταν αφιερωμένη στον έpωτα και στη μουσική. Ένας λόρδος, ένας γαλαζοαίματος λαϊκός καλλιτέχνης, θα έλεγα, με το στιλ του πάνω στη σκηνή και στην καθημερινότητά του. 

Εγώ γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγαίνω συνέχεια να μιλώ για κάτι πέρα από τη δουλειά μου. Παίνευε πάντα το ήθος και τη στρατηγική που ακολουθώ στην καριέρα μου, δηλαδή το να αφοσιωθώ καθαρά στη μουσική και ο κόσμος να με αναγνωρίζει καθαρά γι' αυτό που κάνω... Αν η Ελλάδα είχε ένα θησαυροφυλάκιο της τέχνης, ο Τόλης θα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια...».