Breaking News

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία εξομολογήθηκε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης στο παρελθόν από δύο συντρόφους της. H γνωστή Youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor είπε, μεταξύ άλλων:

«Δε συνηθίζω να το κάνω αυτό, αλλά είναι πολλά τα βράδια πια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα, με αφορμή τα τελευταία συμβάντα με τη δολοφονία, τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της.

Ξέρω από προσωπικές μου εμπειρίες πόσο πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων.

Δυστυχώς, το γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι 31 χρονών και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις. Τις τελευταίες ημέρες, πέρα από το ό,τι αναβιώνω εκείνες τις στιγμές - που είναι πολύ βαρύ ψυχολογικό φορτίο -, γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου η σκέψη ότι ήμουν απλώς τυχερή. 

Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Κάρολαιν δεν ήταν τυχερή. Εγώ ζω, αναπνέω και κάνω αυτό το βίντεο τώρα γιατί έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου.»

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.