Breaking News

Απόψε και την Τετάρτη στο Open: Η επική υπερπαραγωγή «Το πέρασμα» σε Α' τηλεοπτική μετάδοση (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Oι καλύτερες ξένες ταινίες είναι στο  #OpenMyCinema! Σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου και την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στις 21:00, έρχεται στο OPEN - σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση - η υπερπαραγωγή «Το πέρασμα», σε δύο μέρη. 

Η ιστορία βασίζεται στο ιστορικό γεγονός της βύθισης του ατμόπλοιου Ταϊπίνγκ το 1949, που χαρακτηρίζεται ως ο αντίστοιχος «Τιτανικός» της Κίνας. Τρία ζευγάρια από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα της δεκαετίας του ‘40 βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στη δίνη ενός εμφυλίου πολέμου και να ανατρέπεται μετά το συγκλονιστικό ναυάγιο του πλοίου Ταϊπίνγκ, στο οποίο θα χάσουν τη ζωή τους 1.500 επιβάτες μαζί με το πλήρωμα. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζον Γου (Face/Off, Mission Impossible 2), ενώ πρωταγωνιστούν οι Ζανγκ Ζιγί (Τίγρης και Δράκος), Τακέσι Κανεσίρο, Σονγκ Χι Κίο, Χουάνγκ Σιαόμινγκ.


Πλάνα που κόβουν την ανάσα και επικές σκηνές δράσεις, σε ένα ιστορικό δράμα που καθηλώνει. Μία πραγματική ιστορία έpωτα και πολέμου σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στις 21:00.