Breaking News

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Μακάρι να βγει κάτι καλό για όλη την αθλητική κοινότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Έκανα ό,τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου.... Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω... Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν έναν προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Δεν έχω λόγια...», είχε γράψει - μεταξύ άλλων - στο Instagram ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος συγκλόνισε με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στην Άρση Βαρών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής  «Καλοκαίρι #not», όπου μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για το «κύμα» συμπαράστασης που δέχτηκε, αλλά και για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να σταματήσει τον πρωταθλητισμό. 

«Δεν φανταζόμουν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης που δέχτηκα από τον κόσμο», εξομολογήθηκε, ενώ τόνισε πως δεν μετάνιωσε καθόλου για τη συναισθηματική του έκρηξη. 

«Είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι το Τόκιο θα ήταν το αντίο μου», είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης, εκφράζοντας την ελπίδα του να βγει κάτι καλό μέσα από αυτό για όλη την αθλητική κοινότητα.

Δείτε τη συνέντευξη.